Accomodation made easier In English

Stord & Omegn

Stord har lang historie innen sjøfartsbygging og verftsdrift, og er i dag en stor aktør innen utvikling samt utbyggingen av den norske offshore-næringen. Mange store kontrakter havner her, og det er natulig for verftene å sikre seg arbeidskraft. Området har et attraktivt arbeidsmarked og er en trivelig og god plass å bo.

Sentrum - Leirvik

Leirvik er regionsentrum i området. Leirvik sentrum ligger rundt Leirvik havn. Her finnes alt som en forventer av en liten by. Leirvik er knutepunktet for kommunikasjon mellom Bergen, Kvinnherad og Haugesund / Stavanger for både kystbusser og hurtigbåter.

Det er  barneskoler, ungdomsskole, flere videregående skoler, mange butikker, kjøpesenter men også legesenter/helsetjenester og kommuneadministrasjon ligger her.  Det er flere barnehager.

 

Avstander

 

Heiane 4 km •Sagvåg 6 km - Kværner 2 km •Apply Leirvik 2 km

 

Det er gode bussforbindelser mot nord og sør. Kystbysser og hurtigbåter mellom Stavanger og Bergen har knutepunkt på Leirvik.

 

Fritid

 

Ved sentrum er det rikelig med rekreasjonsmuligheter. Det er bla. badestrand, turområder, idrettsanlegg, flere badebasseng, treningssenter med mer. Korte avstander til golfbane og ridesenter

 Leirivk Sentrum

 

 www.stordgolf.no

www.applyleirvik.no/home

 www.stord.kommune.no/Hystad