Accomodation made easier In English

Vi har bolig til deg

Leilighet • Enebolig • Hybel

Kort- eller langtidsopphold

Enkelt og Lettvint

Effektivt og fleksibelt

Stord & Omegn

Stord har lang historie innen sjøfartsbygging og verftsdrift, og er i dag en stor aktør innen utvikling samt utbyggingen av den norske offshore-næringen. Mange store kontrakter havner her, og det er natulig for verftene å sikre seg arbeidskraft fra nær og fjern.

Les mer

Hvorfor Coast Apartments?

Coast apartments har en lokal stab, gode visuelle hjelpemiddel og en stor portefølje boliger og brakkerigger i regionen, for å huse deg, eller dine ansatte.

Vi bestreber oss på å hjelpe med rett enhet, med rett kvalitet og innenfor budsjett, slik at du eller dine ansatte kommer godt i hus på en enkel måte.

 

Les mer

Kvalitet

Coast apartments bestreber seg på at ditt leieforhold skal bli enkelt, sikkert og fleksibelt.Flere leieforhold, en faktura, profesjonell forvaltning av leieforhold ved hjelp av forvaltningsverktøy, standardiserte leiekontrakter, rutinemessige branntilsyn, ansatte med lang kompetanse og lokal kunnskap.

 

les mer

Bo i regionen

Sunnhordlandsregionen har i lange tider vert preget av skipsverft, industri og nå industri tilknytet oljenæringen. Gjennom flere tiår har det kommet hyggelige folk til området, som har bosett seg her, for dette er en trivelig plass på alle måter.

 

se mer